Zelfstandigenpakket

U wilt gezond en veilig werken. En als er iemand op uw bedrijf komt meewerken, wilt u ook dat dat verantwoord gebeurt. Ook de wetgever verplicht u daartoe. Daarom bent u aangesloten bij Stigas.

Wij helpen u graag om mogelijke risico’s in uw bedrijf op te sporen en daarmee het werk gezond en veilig te houden.

Met onze zelfstandigenpakketten maken wij het u zo makkelijk mogelijk.

U heeft de keuze uit twee pakketten, te weten Zelfstandigenpakket Basis en Zelfstandigenpakket Uitgebreid.

Met het pakket Basis kunt u altijd rekenen op:

  • De risico-inventarisatielijst 
    Met de risico-inventarisatielijst brengt u de risico’s op ongevallen en gezondheidsklachten in kaart, zodat u passende maatregelen kunt nemen. Voor de meeste bedrijven is een risico-inventarisatie wettelijk verplicht. De Stigas preventie-adviseur kan samen met u de risico’s op ongevallen en gezondheidsklachten in kaart brengen en u adviseren over verbetermaatregelen.
  • Kosteloos naar het preventiespreekuur
    Het preventiespreekuur is er voor al uw vragen over risico’s op het werk, persoonlijke beschermingsmiddelen en gezondheidsklachten die met het werk kunnen samenhangen. Voor aangeslotenen van zowel het Zelfstandigenpakket Basis als het pakket Uitgebreid is bezoek aan het preventiespreekuur kosteloos.
  • Gratis advies via de Stigas Servicedesk
    Voor al uw vragen over gezond en veilig werken en arbeidsongeschiktheid.  Ook voor vragen over de toepassing van arboregels en kwaliteitssystemen kunt u bij onze ServiceDesk terecht.
  • Gratis digi-nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws over veilig en gezond werken, nieuwe wetgeving en speciale acties. Hebt u nog geen abonnement? Meld u dan hier aan.

Met het pakket Uitgebreid hebt u naast alle voordelen van het pakket Basis ook zonder meerkosten recht op een deskundig Stigas adviseur op uw bedrijf om u te helpen bij de uitvoering van de risico-inventarisatie en –evaluatie en u te adviseren over mogelijke verbetering. Een deskundig oog erbij is wel zo’n veilig gevoel!