Aanhanger, verlaagd

 

Aanhanger verlaagd
NaamAanhanger, verlaagd
SectorBos en natuur
Omschrijving productDe laadvloer van deze aanhangwagen kan geheel naar het opsteloppervlak zakken, waardoor materieel gemakkelijk geladen en gelost kan worden.
ArbovriendelijkheidMinder handmatig tillen, duwen en trekken is nodig bij het laden en lossen van materieel zoals hoogwerkers, minigravers, hoogwerkers, minilaadschoppen etc. Ook de veiligheid bij het laden en lossen neemt toe.
Opmerking(en) m.b.t. veiligheidTrekkend voertuig met trekhaak dient geschikt te zijn voor totaal van massa aanhanger en belasting.
De chauffeur dient over geschikt rijbewijs te beschikken en zich ervan bewust te zijn dat hij/zij   mogelijk met een zware lading rijdt, waarbij de maximale snelheid en benodigde remweg  de nodige aandacht verdiend
De gebruiker dient de gebruikershandleiding van de fabrikant na te leven.
De persoonlijke beschermingsmiddelen dienen overeenkomstig het voorschrift van de  fabrikant te worden gedragen. Hierbij valt te denken aan veiligheidsschoenen en werkhandschoenen.
Technische gegevensTwee-assige aanhanger waarvan de laadvloer  door middel van hydraulische cilinders tot op het opstellingsoppervlak kan zakken voor het transport van bouwmaterieel.
Opties 
KostenVanaf € 6.500,- exclusief BTW
Accessoires: elektrisch hydraulisch € 1.380,- exclusief BTW;
huif € 1.750,- exclusief BTW
Leverancier(s)C.B.G. Carrosserieën B.V.
Verrijn Stuartweg 21-29
4462 GE  GOES
Telefoon: 0113 - 211 682
mailto:b.meulmeester@cbggoes.nl
www.cbgaanhangwagens.nl
Leverancier van soortgelijke producten
Motorbronx
Arnhem
Telefoon: 06 - 84 88 03 11
martijn@motorbronx.com
www.motorbronx.com