Kadaverwagen elektrisch aangedreven

kadavermachines
NaamKadaverwagen elektrisch aangedreven
SectorVarkenshouderij
Omschrijving werkzaamhedenVerplaatsen van kadaver ook in smalle ruimten.
ArbovriendelijkheidVermijd krachtig trekken en duwen aan een kadaver.
AandachtspuntenDoor stempeling van het apparaat tijdens lieren, blijft stabiliteit groot. Een hulpstuk voor extra stempeling bij lieren, in extreme situaties, is aanwezig.
Opmerking(en) m.b.t. veiligheidDe stabiliteit van het apparaat is groot. Bij het nemen van drempels en transport van een zwaar varkens blijft opletten geboden.
Technische gegevensOok in kleine ruimten is het kadaver te bereiken. Mechanisch wordt kadaver op glijbaan getrokken en verplaatst. De takelkabel is van speciaal touw, om letsel bij gebruik van staalkabel te voorkomen.
Maximaal takelgewicht bedraagt 350 kg.
OptiesOok extra grote zeugen kunnen met hulpstuk waarbij kop geheven wordt verplaatst worden. Hulpstukken maken het apparaat ook inzetbaar als aangedreven voerwagen, (biggen of zakken) transportkar. M.b.v. een glijbaanhouder kan de kadaverwagen op gemakkelijke wijze weer snel opgebouwd worden.De glijbaan en takelmechaniek is waterbestendig en kan desgewenst ontsmet worden. Bij gebruik van een opzethoes op de elektrische bediening, in combinatie met ontsmetting kan het apparaat, ook gebruikt worden in bedrijven met een hoge hygiëne standaard.
Kosten€ 4.000,-
Leverancier(s)Waardse Trading
Waardsestraat 20
5388 PP NISTELRODE
Telefoon: 0412 - 656 030
mailto:info@waardse.nl
Website(s)http://www.waardse.nl/
Overige informatieBiologische afvalzak kan rond de kop van het kadaver geplaatst worden om vocht dat tijdens transport kan vrijkomen op te vangen.