“Mensen moeten gelukkig zijn in hun werk. Dat is voor mij een voorwaarde.”

Peter Verheijen is meewerkend voorman Teelt bij Van der Avoird Trayplant. Het bedrijf, met meer dan 50 medewerkers in vaste dienst en tussen de 20
en 300 flexmedewerkers, is gespecialiseerd in het opkweken van aardbeien en frambozen. Dagelijks wordt er een enorme hoeveelheid werk verzet om dit fruit te kweken.

“Alle bedrijven in onze branche maken goede producten, net als wij. Maar het personeel staat bij ons op de eerste plaats. Dat is absoluut de basis. Mensen moeten gelukkig zijn in hun werk. Dat is voor mij een voorwaarde. Het is daarom super belangrijk dat collega’s goed in hun vel zitten en veilig te werk kunnen gaan.”

“In samenwerking met Stigas nemen we vaak het werkproces onder de loep. We kijken wat er verbeterd kan worden en hoe de werkomgeving veiliger en gezonder kan worden gemaakt voor onze medewerkers. Door dit continu te blijven doorontwikkelen, voelen we ook de waardering van de collega’s als je veilig werkt. Het zorgt ervoor dat we als bedrijf goed op de kaart staan en mensen het fijn vinden om bij Van der Avoird Trayplant te werken.”

Vitale medewerkers? Regel het met Stigas.

Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Om jouw medewerkers en organisatie vitaal te houden, bieden we diverse handvatten die langer gezond doorwerken ondersteunen.

Wil je ook werken aan vitaliteit? Bekijk hier meer over de diensten en producten van Stigas.