Aan de slag met een vitale werkomgeving. Regel het met Stigas

Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Om jouw medewerkers en organisatie vitaal te houden, bieden we diverse handvatten die langer gezond doorwerken ondersteunen.

Vitaliteitsprogramma

Werken aan morgen

Deze tijd vraagt meer dan ooit om bedrijven en medewerkers die zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Om zich te richten op Duurzame Inzetbaarheid. Aandacht voor gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling betekent: meer werkplezier, minder ziekteverzuim, hogere kwaliteit en hogere productiviteit.

Meer informatie

Tools

Kosten-baten Indicator

De kosten-baten-indicator is een indicatief instrument bedoeld om een indruk te krijgen waar je als ondernemer rendement kunt halen door gericht te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Aan de slag

Bedrijfsscan

De bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid brengt in kaart wat je al doet voor de vitaliteit van je medewerkers en waar kansen liggen.

Aan de slag

Trainingen en cursussen

Groeikrachtsessie

‘Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren?’, ‘Waar krijg jij energie van?’, ‘Waarom kom jij je bed uit en sta je elke ochtend weer op je werk?’. Vitale en inzetbare medewerkers zijn het kapitaal van je organisatie. Daarom is het belangrijk van elkaar te weten wat er leeft en daarover met elkaar het gesprek aan te gaan. Dat gebeurt tijdens de groeikrachtsessies van Stigas.

Meer informatie

Vlammen zonder afbranden

Deadlines, tijdgebrek, stress…. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de zaken om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als de stress aanhoudt, dan is het een aanslag op ons lichaam. Schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat?

Meer informatie