BHV herhaling per dagdeel

Type Cursus
Doelgroep BHV 'er
Rubriek Veilig werken
Tijdsduur
4 uur
Soort inschrijving Als groep

Volg een herhalingscursus bedrijfshulpverlening bij Stigas!

Wil je dat jouw BHV-medewerker(s) weer volledig ‘bij zijn’ wat betreft kennis en vaardigheden om hulp te bieden bij een ongeval of calamiteit? Je regelt het met Stigas. 

Volledig op locatie of in combinatie met online 

We overleggen graag met je over wat het beste past bij jouw bedrijf.  

Meer informatie 

Stigas Servicedesk: 085-0440700 (optie 1) of mail info@stigas.nl  


Je bent in het bezit van een BHV-certificaat en deze is toe aan een update. Daarvoor bieden wij een BHV-herhalingscursus van één dagdeel aan. Je kan kiezen uit de volgende onderwerpen per dagdeel:

 • Dagdeel 1: Levensreddende handelingen, inclusief AED
  In dit onderdeel wordt de theorie met praktijkoefeningen afgewisseld. Naast de gebruikelijke instructie verbandleer word je opgeleid tot gecertificeerd gebruiker van de AED. Met een oefen-AED ga je aan de slag met mogelijke praktijksituaties.
   
 • Dagdeel 2: Onderdeel brand en ontruiming
  Op een interactieve manier worden de deelnemers door de theorie geleid. Vervolgens brengt de deelnemer in diverse scenario's en op een realistische wijze het geleerde in de praktijk. Tijdens de buitenoefeningen worden echte branden geblust en worden praktijksituaties nagebootst.

Je kan eventueel ook kiezen voor een cursus van een hele dag waarbij beide onderwerpen worden behandeld.

'Een herhalingscursus BHV waarin de risico's op mijn agrarische en groene bedrijf worden behandeld.' (citaat van een deelneemster)

Trainers

De cursus wordt gegeven door onze ervaren BHV-trainers. Zij komen dagelijks op agrarische bedrijven en kennen de risico's waarmee je geconfronteerd wordt op jouw bedrijf. Deze kennis wordt actief ingebracht in deze cursus.

Voor wie?

De cursus wordt bij voorkeur aan groepen aangeboden tot maximaal 12 personen. Hierbij kan je denken aan je eigen medewerkers. Het is ook mogelijk dat meerdere ondernemers samen, je studieclub of brancheorganisatie het initiatief neemt.

Duur

Een dagdeel.

Locatie

De cursus vindt plaats op jouw bedrijf.

Tarief

 • Voor een hele dag, bestaande uit twee onderdelen, betaal je € 1.675,- per groep (incompany, maximum 12 personen), exclusief BTW en exclusief lesboeken.
 • Voor een dagdeel betaal je slechts € 850,- per groep (incompany, maximum van 12 personen),  exclusief BTW en exclusief lesboeken.
 • Lesboeken: € 20,- per stuk, deze zijn verkrijgbaar via Stigas.

BHV herhaling per dagdeel

 • Praktijkgericht
 • Mogelijk op bedrijfslocatie
 • Ervaren trainers
Direct aanmelden

Waarom Stigas

 • Sectorspecifiek
 • Gewaardeerd met een 8+
 • 14.000 bedrijven gingen je voor