Actuele campagnes

Bij Stigas hebben we jarenlange ervaring met het zorgen voor gezonde medewerkers in agrarische en groene bedrijven. Soms is het nodig om een bepaald thema extra aandacht te geven, dan maken wij campagnes rondom zo'n onderwerp.

Week van de Teek

Week van de Teek

De Week van de Teek wordt jaarlijks georganiseerd door landelijke samenwerkende organisaties. Voor wie in het groen werkt is het is belangrijk om meer te weten over de risico’s en het voorkomen van tekenbeten.

Werken aan morgen

In het programma Werken aan morgen bieden wij je handvatten om succesvol aan de slag te gaan met thema's die zorgen voor gezonde medewerkers in een gezond bedrijf.

Werken aan morgen campagne
Veilig Vrijwilligerswerk

Veilig vrijwilligerswerk in het groen

Vrijwilligers moeten hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. De app is speciaal ontwikkeld voor coördinatoren van vrijwilligersgroepen die in het landschap werken.

Samen naar lichter werk

Speciaal voor agrarische en groene sectoren organiseert Stigas de de campagne Lichamelijke belasting – Samen naar lichter werk.

Samen naar lichter werk campagne
Veilig op 1 campagne

Veilig op 1

Er gebeuren jaarlijks helaas nog steeds dodelijke ongelukken in de agrarische en groene sector. Naast deze dodelijke ongelukken gebeuren er ook nog veel ernstige en minder ernstige ongevallen. Deze campagne geeft aandacht voor veiligheid.

Pak stof aan!

Als je in de agrarische en groene sector werkt, kom je vaak in aanraking met stof. Op de website Pak stof aan! leggen we uit hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen de risico’s van stof op je werk.

Pak stof aan campagne
Bescherm bewust voor toepassers

Bescherm bewust

Werkt jouw bedrijf met gewasbeschermingsmiddelen? Gebruik ze veilig. Want onveilig gebruik brengt de gezondheid van jou, je medewerkers en je collega’s in gevaar. Denk aan allergieën en irritaties, maar ook aan ernstigere gezondheidseffecten.