Voldoe jij aan de eisen van de Arbowet?

Weet jij of jouw bedrijf volledig voldoet aan de Arbowet? Met alleen een RIE ben je er nog niet. Slechts 27% van de bedrijven voldoet aan alle gestelde eisen van de Arbowet. Voorkom hoge boetes en juridische problemen en check in 2 minuten of jouw bedrijf volledig voldoet aan de Arbowet.

Vraag Antwoord
Door een aantal vragen te beantwoorden krijg je meteen duidelijkheid of je wel of geen contract hebt en of je deze nog nodig hebt. Binnen 30 seconden heb je meer duidelijkheid.

Goed werk!

Ben je op de hoogte wat er allemaal in jouw pakket zit? Check het via deze handige link.

Naast verzuimbegeleiding biedt Stigas meerdere diensten om jouw personeel gezond te houden.

Goed werk!

Wist je dat per 1 januari 2022 Stigas als arbodienst is toegevoegd bij deze verzekeringen? Via LTO Verzekeringen, Sazas en Cumela Verzekeringen is het nu mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe arbodienstverlening van Stigas - speciaal voor de agrarische en groene sector. Je kan eenvoudig en kosteloos overstappen op de verzuimbegeleiding van Stigas. Deze verzuimbegeleiding is specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd wat er voor jou verandert? Plan dan een gratis introductie in of neem een kijkje op onze website.

Goed werk!

Wist je dat per 1 januari 2022 Stigas als arbodienst is toegevoegd bij deze verzekeringen? Via LTO Verzekeringen, Sazas en Cumela Verzekeringen is het nu mogelijk om gebruik te maken van de arbodienstverlening van Stigas - speciaal voor de agrarische en groene sector. Je kan eenvoudig en kosteloos overstappen op de verzuimbegeleiding van Stigas. Deze verzuimbegeleiding is specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd wat er voor jou verandert? Plan dan een gratis introductie in of neem een kijkje op onze website.

Let op!

Je voldoet op dit moment niet aan de Arbowet. Het is namelijk verplicht om een basiscontract arbodienstverlening te hebben. Stigas biedt een basiscontract arbodienstverlening aan specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd naar dit pakket en de voordelen hiervan? Ga dan naar onze website.

Let op!

De meeste verzuimverzekeringen bevatten een basiscontract Arbodienstverlening. Het is verstandig om dit bij je huidige verzekeraar na te gaan of dit ook voor jouw bedrijf geldt.

Wist je dat per 1 januari 2022 Stigas als arbodienst is toegevoegd bij diverse verzekeringen? Onder andere bij LTO Verzekeringen, Sazas en Cumela Verzekeringen is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe arbodienstverlening van Stigas. Deze verzuimbegeleiding is specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd of wat er mogelijk is bij jou verzekeraar? Plan dan een gratis introductie in met een van onze adviseurs.

Goed werk!

Je voldoet aan de Arbowet basiscontract arbodienstverlening. Wist je dat Stigas een eigen arbodienstverlening heeft ontwikkeld specifiek voor de agrarische en groene sector? Benieuwd wat een sectorspecifieke aanpak jouw bedrijf voor voordelen kan bieden? Check dan snel onze website.

Let op!

Je voldoet op dit moment niet aan de Arbowet. Het is namelijk verplicht om een basiscontract arbodienstverlening te hebben. Stigas biedt een basiscontract arbodienstverlening aan specifiek voor de agrarische en groene sector. Via onderstaande buttons is het mogelijk om snel een telefonische afspraak in te plannen met een van onze adviseurs om dit op lossen. Benieuwd naar dit pakket en de voordelen hiervan? Ga dan naar onze website.

Let op!

Het is verstandig om een basiscontract arbodienstverlening te regelen voor de toekomst. Volgens de Arbowet is het namelijk verplicht om dit te hebben. Stigas biedt een basiscontract arbodienstverlening aan specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd hoe we jou hier snel en eenvoudig mee kunnen helpen?

Toekomstplannen?

Je hebt geen basiscontract arbodienstverlening nodig volgens de Arbowet. Ben je van plan om in de toekomst toch personeel in dienst te nemen of met uitzendkracht te werken? Bekijk dan de mogelijkheden via Stigas.nl of plan een gratis introductie in met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden ook pakketten aan voor zelfstandigen en seizoenswerkers. Bekijk hier de pakketten.