Vitaliteitsscan medewerkers

Fijn dat je belangstelling hebt voor de vitaliteitsscan medewerker van Stigas. Hieronder kun je je gegevens invullen voor de aanvraag van unieke inloggegevens voor je persoonlijke vitaliteitsscan.

Wat is de vitaliteitsscan?
Ben je benieuwd naar jouw aandachtspunten op het gebied van vitaliteit en gezondheid? Door het invullen van deze scan krijg je meer inzicht hoe jij ervoor staat. Ook krijg je praktische tips om je gezondheid en vitaliteit te vergroten. Het invullen van de vragen kost ongeveer 15 minuten. Wanneer je klaar bent krijg je de uitslag, in de vorm van een rapport, meteen op je scherm te zien. De uitslag kun je ook opslaan en/of printen.

In gesprek met een vitaliteitscoach
Laat de uitslag zien dat er iets moet gebeuren om je vitaliteit op peil of op een hoger niveau te krijgen? Dan kun je in gesprek met een coach van Stigas of in aanmerking komen voor een werkplekonderzoek. Je kunt dan met de knop onderaan het rapport aangeven wanneer we je het beste kunnen bellen voor een afspraak.

Vertrouwelijk
Je privacy blijft gewaarborgd. Meer informatie over de privacy vind je aan het begin van de vragenlijst.

Kosten
Deze scan is onderdeel van ons programma Werken aan morgen. Deelname is kosteloos als je werkt in de agrarische en groene sector. Je krijgt deze scan aangeboden door een financiële bijdrage van Colland en het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid.

Gegevens invullen
Vul hieronder je gegevens in en ontvang een mail met de inlogcode.