Stigas, voor een gezonde sector

Stigas, voor een gezonde sector

Over Stigas

Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven. En, gezonde bedrijven zorgen voor een gezonde sector. Met een gemotiveerd en gespecialiseerd team, met brede kennis van de agrarische en groene sector, zetten wij ons dagelijks in voor een gezonde sector.

We zijn dé specialist op het gebied van de 3 V’s: Veiligheid, Vitaliteit en Verzuim

Stigas, voor een gezonde sector.

Oprichting Stigas

Stigas is in 1986 opgericht door werkgevers- en werknemers organisaties en wordt tot op de dag van vandaag bestuurd door LTO Nederland, Cumela, Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners, FNV en CNV Vakmensen. 

Deze partijen geven vanuit hun bestuurlijke rol mede richting aan de activiteiten van Stigas.

Oprichting Stigas
Stigas, voor een gezonde sector

Onafhankelijk

Wij kennen de sector als geen ander, zijn onafhankelijk en hebben geen winstoogmerk. Samenwerking staat voor ons centraal. Stigas wordt bestuurd door werkgevers- en werknemersorganisaties en werkt samen met kennisinstituten en arbodienstverleners. Sinds 2014 is Stigas gecertificeerd conform het certificatieschema Arbodiensten en ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Onze dienstverlening

We bieden verschillende diensten aan om medewerkers een lange en vitale carrière te bieden. Daarnaast voldoe je met deze diensten aan alle wettelijke verplichtingen van de Arbowet en de Wet verbetering Poortwachter. 

Om jouw medewerkers en bedrijf gezond te houden, bieden we verschillende diensten binnen drie verschillende thema's: veiligheid, vitaliteit en verzuim. Bekijk via onderstaande buttons de diensten per thema. 

Dienstverlening Stigas

Maak kennis met ons team

Ieder bedrijf is uniek. Om te zorgen voor gezond personeel in jouw organisatie, kijken we specifiek naar jouw bedrijf om in te schatten welke aanpak het beste werkt. Daarom krijg je bij Stigas altijd een vaste adviseur die jouw bedrijf kent en waarmee je nauw samenwerkt.