Zorgboerderij

Welkom op de pagina voor de Zorgboerderij. Stigas heeft op basis van jarenlange opgebouwde kennis en ervaring speciaal voor uw sector praktische informatie op een rij gezet. In een paar kliks bent u bij de belangrijkste gezondheidsrisico's én oplossingen voor uw bedrijf.

Diensten

Belangrijkste onderdeel van onze dienstverlening is de Risico Inventarisatie. Een verplichting voor alle organisaties. Door het samenwerkingsverband kunnen we dit veel gevallen kostenloos worden aangeboden. Naast kostenloos is de Risico Inventarisatie ook nog eens echt op jouw sector toegespitst. Je leest er meer over hieronder.

Naast de Risico Inventarisatie bieden we meerdere diensten aan. Denk hierbij aan het Preventief Medisch Onderzoek, het Werkplekonderzoek en de BHV training.

Diensten
Workshops

Workshops

Om jou te helpen veiliger, gezonder en vitaler te werken, hebben we een aantal workshops ontwikkeld. Zo hebben we de workshop 'Vlammen zonder afbranden' ontwikkeld om stress tegen te gaan. We hebben ook een Groeikrachtsessie ontwikkeld, waarin de focus ligt op de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Tools

Liever zelf aan de slag? Dat kan, we hebben een aantal tools gemaakt waar jij jouw eigen organisatie mee kan verbeteren. Zo is er de Veiligheidsscan, de e-learning Preventiemedewerker en de tool Veilig spelen op de boerderij.

Ik zoek een contactpersoon in mijn regio