Werk veilig, gezond en vitaal met Stigas

Stigas helpt ondernemers en werknemers om veilig, gezond en vitaal te werken. Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Hiermee helpt Stigas agrarische ondernemers. 
 

Mensen van Stigas

Maak kennis met onze mensen

Bij Stigas staat een deskundig team van agrarische specialisten voor je klaar. Wij beantwoorden graag jouw vragen rondom veilig, gezond en vitaal werken in de agrarische sector. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen of heb je een specifieke vraag aan een van onze medewerkers? Neem contact op met jouw adviseur. Bekijk wie in jouw regio onze adviseur is.
 

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Benieuwd wat Stigas voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk onze diensten of spreek af met een van onze bedrijfsadviseurs. 
 

Kom werken bij Stigas

Wil je de agrarische en groene sector helpen gezonder, veiliger en duurzamer te maken? Kom dan werken bij Stigas. Hét kenniscentrum op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken. 

Werken bij Stigas

Zoek een contactpersoon in jouw regio

Voor iedere regio in Nederland hebben we een contactpersoon. Bekijk snel wie er in jouw regio kan helpen met veilig, gezond en duurzaam werken.