Workshop ‘Vlammen zonder afbranden’

Type Workshop
Doelgroep Bedrijven
Rubriek Duurzame inzetbaarheid
Tijdsduur
2 uur
Soort inschrijving Als groep

Deadlines, tijdgebrek, stress…. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de zaken om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als de stress aanhoudt, dan is het een aanslag op ons lichaam. Schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat?

Dat leert u tijdens de in company workshop ‘Vlammen zonder afbranden’. Tijdens deze workshop staat u samen met uw medewerkers stil bij die zaken die voor u en voor hen persoonlijk van belang zijn: hoe blijf ik in balans, lichamelijk en mentaal; waar krijg ik energie van en wat vreet bij mij juist energie; hoe kan ik daar op sturen, op het werk en thuis? Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met handvatten en tips om hier ook echt iets mee te doen. Voor uzelf of om met elkaar op het bedrijf of thuis te bespreken.

Duur

2,5 uur

Locatie

Over hoe en waar de workshop wordt gegeven, overleggen we graag met u. Een fysieke training kan alleen dan als de coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. Bij voorkeur bieden we de workshop op dit moment online aan. 

Tarief

Voor bedrijven die bij Stigas zijn aangesloten: € 777,-
Voor niet-aangesloten bedrijven: € 891,-

Workshop ‘Vlammen zonder afbranden’

777,- Excl. BTW voor bedrijven die bij Stigas zijn aangesloten.

Direct aanmelden

Waarom Stigas

  • Sectorspecifiek
  • Gewaardeerd met een 8+
  • 14.000 bedrijven gingen je voor