Werken bij Stigas

Werken bij Stigas biedt een unieke gelegenheid om een positieve impact te hebben op een van de meest vitale sectoren in onze samenleving. Je maakt deel uit van een team dat zich elke dag opnieuw inzet voor de gezondheid en veiligheid van iedereen die werkt in de agrarische en groene sector.Alle vacatures

Werken bij Stigas

Impact maken & gezellige collega's

Ons werk draait om samenwerking en innovatie. Je wordt aangemoedigd om ideeën te delen en te experimenteren. Jouw creativiteit en inzet worden gewaardeerd. Stigas biedt volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een gezonde balans tussen werk en privé.

Waarom werken bij Stigas?

Specialistisch

Stigas is de specialist als het gaat om veiligheid, vitaliteit en verzuim. Werken bij Stigas betekent werken met enthousiaste collega's die allemaal steengoed zijn in hun vak!

Voor de sector

Stigas is van en voor de agrarische en groene sector. Doordat we sectorspecifiek werken, kennen wij de sector als geen ander. Heb jij affiniteit met de agrarische en/of groene sector? Dan ben jij hier als een vis in het water!

Afwisselend

Bij Stigas is geen dag hetzelfde. Iedere functie kent veel uitdaging en afwisseling in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Kortom, jij hoef je geen dag te vervelen!

Suzana Stigas

“Iedereen is bereid elkaar te helpen!”

Meedenken met de werkgever en samen nagaan welke dienstverlening het best bij hem past, dat vind ik het leuke aan deze functie. Vaak belt een ondernemer omdat hij aan zijn verplichting wil voldoen: een risico-inventarisatie en -evaluatie. Ik informeer dan altijd ook of hij personeel heeft en hoe de verzuimbegeleiding is georganiseerd. Ook vertel ik iets over ons vitaliteitsprogramma. Dat is belangrijk, want Stigas kan op het brede vlak van veiligheid, vitaliteit en gezondheid veel voor een ondernemer betekenen. Ik werk in een heel leuk team, dat altijd bereid is om elkaar te helpen!”

Suzana Tavares-Dias
Medewerker Servicedesk
Renate Stigas

“Menselijk contact vind ik het mooiste aan mijn werk”

Het mooiste aan mijn werk vind ik het directe menselijke contact. In de gesprekken met werknemers, waar je soms meteen de diepte in gaat. En tijdens het klankborden met werkgevers, die vaak knel komen te zitten bij de uitval van personeel. Mijn doel is altijd: goede afspraken maken, waar beide partijen mee geholpen zijn.

Renate Hoogendoorn
Re-integratieadviseur
Jeroen Stigas

“Ik sta er bij Stigas nooit alleen voor”

Ik denk graag mee over oplossingen voor knelpunten en tijdelijke aanpassing van het werk. Daarbij vind ik het belangrijk om mensen in hun waarde te laten. Wanneer dat nodig is, heb ik de vrijheid om extra aandacht aan onze klanten te besteden. Dat wordt gewaardeerd én maakt mijn werk heel plezierig. Mijn collega's zijn goed bereikbaar en hebben veel kennis van de agrarische en groene sector; ik sta er dus nooit alleen voor.

Jeroen van Dijk
Bedrijfsarts
desiree francke

“Geen dag is hetzelfde ”

Ik ga langs bij bedrijven, bezoek de werkplekken en ga in gesprek over de werkzaamheden. Zo krijg ik een goed beeld van wat er gebeurt én van de eventuele veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Samen met het bedrijf werken we vervolgens aan oplossingen. Soms zie je een hele leuke en praktische oplossing voor een knelpunt, die je weer kunt delen met andere bedrijven. Daar word ik echt blij van. De agrarische en groene sector is enorm divers, waardoor geen dag hetzelfde is. Van de zomer liep ik bij een plantenkwekerij tussen velden met bloeiende planten; dat voelt dan bijna niet als werk!

Desiree Francke
Preventieadviseur
paul de vries

“We maken echt het verschil in de groene en agrarische sector”

Stigas werkt voor een prachtige sector, waarin je je klanten echt van dienst kunt zijn. Ik kom op veel bedrijven waar mensen dagelijks met veiligheid bezig zijn, maar er geen speciale medewerker voor hebben. De eigenaar is meestal de preventiemedewerker. Die is heel blij dat hij met Stigas een specialist tot zijn of haar beschikking heeft die deze kennis wel heeft. Als Stigasadviseur leg je relatie tussen het systematisch aanpakken van veiligheidsissues en de dagelijkse praktijk. En dat werkt. Als ik de deur uit ga, kunnen ze bij het bedrijf weer verder.

Paul de Vries
Preventieadviseur

Voordelen van werken bij Stigas

Het werken bij Stigas kent vele voordelen. Alles op een rijtje:

  • Werken in de groene en agrarische sector
  • Kunnen schakelen met specialisten in veiligheid, vitaliteit en verzuim
  • Ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, resultaatuitkering en een goede pensioenregeling
  • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
  • Uitgebreide lunch op kantoor
  • En nog veel meer!
werken bij Stigas
Werken bij Stigas Veiligheid

Solliciteren bij Stigas, hoe werkt dat?

Solliciteren

Heb je een interessante vacature gevonden bij Stigas? We nodigen je uit om je CV en motivatiebrief op te sturen. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen over de volgende stappen.

Kennismakingsgesprek

Als wij een mogelijke match zien dan nodigen we je via de mail uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek heb je met de teamleider van de afdeling waar de functie onder valt en een andere collega.

Tweede gesprek

Indien er van beide kanten een goede indruk is en we mogelijkheden voor samenwerking zien, word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek is met de directeur en een medewerker van HR.

Arbeidsvoorstel

Bij een positieve uitkomst van de gesprekken, doorloop je het contract en volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek met HR. Na ondertekening van het contract ben je officieel onderdeel van het team van Stigas.

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Heb jij passie voor het verbeteren van arbeidsomstandigheden en het bevorderen van vitaliteit en gezondheid? En gaat jouw hart sneller kloppen van de agrarische en groene sector? Dan is Stigas de plek voor jou!