Bermpaal- en vangrailmaaier

Naam Bermpaal- en vangrailmaaier
Sector Hoveniers, mechanisch loonwerk
Omschrijving werkzaamheden Het maaien van gras rond reflectorpaaltjes, verkeersbordpalen en vangrailpaaltjes wordt veelal uitgevoerd met een bosmaaier. Het al lopend dragen van de bosmaaier geeft naast belastende weersomstandigheden, benzinestank, trillingsbelasting en geluidsbelasting een forse fysieke belasting.
Arbovriendelijkheid Met de bermpaal- en vangrailmaaier kan het gras rond obstakels in wegbermen en onder vangrails middels een joystick vanuit de cabine van het voertuig gemaaid worden. Hierdoor vermindert de fysieke belasting van de werknemer aanzienlijk. Verder is het gunstig dat ook de invloed van het weer, benzinestank, trillingsbelasting en geluidsbelasting geheel of gedeeltelijk vermindert.
Opmerking(en) m.b.t. veiligheid Het product is voorzien van de CE-markering, fabrikanten verklaring en een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. In het bijgeleverde CE-handboek staan de in acht te nemen waarschuwingen voor de chauffeur. De chauffeur mag nooit uit de tractorcabine stappen als de maaiunit nog in werking is.
De tractor welke voor het maaiwerk wordt gebruikt dient aan de achterzijde voorzien te zijn van de wettelijk verplichte markeringsborden en zwaailichten, zoals voorgeschreven wordt bij gebruik van werkvoertuigen voor wegonderhoud- en bermonderhoud.
Er dient gebruik gemaakt te worden van voorgeschreven werkkleding waaronder een zelfreflectie vest en veiligheidsschoenen.
Technische gegevens Zie website leverancier(s)
Opties  
Kosten € 19.900,- exclusief BTW
Leverancier(s) Kruse Ootmarsum
Postbus 78
7630 AB OOTMARSUM
Telefoon: 0541 – 291 756
mailto:info@kruse.nl
Website(s) Website: www.kruse.nl
Overige informatie