Klic app

Naam Klic app
Sector Groen, grond en infra
Omschrijving product Graven
Arbovriendelijkheid Met de Klic app is het mogelijk om de gegevens uit een Klic melding direct beschikbaar te maken in de mobiele telefoon van de werknemer. In combinatie met de positiebepaling van de telefoon geeft dit een directe indicatie waar de kabels en leidingen in het gebied liggen en waar je je bevindt ten opzichte van deze kabels en leidingen.

Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om Begeleidende documenten mee te sturen naar de gebruiker. Deze kan dan ter plaatse de bijlagen controleren op eventuele eisen en voorzorgsmaatregelen. Ook geeft de app een overzicht van de contactgegevens van de belanghebbende netbeheerders in het graafgebied.

Aandachtspunten -
Technische gegevens De app is beschikbaar voor Android en voor Apple. De nu uitgebrachte versie voor de IPhone en IPad werkt alleen met de nieuwste versies van het IOS-besturingssysteem. Dit betekent dat je minimaal over een iPhone 7 of een IPad van de vierde generatie moet gebruiken.
Opties -
Kosten Gratis
Leverancier(s) Blindguide
Website De app voor de iPhone is te downloaden via: https://itunes.apple.com/nl/app/blindguide-klic/id1383168293?l=en&mt=8
Overige informatie