Kruiwagen op accu

kruiwagen op accu
Naam Kruiwagen op accu
Sector Bos en natuur
Omschrijving product Deze driewielige elektrisch aangedreven kruiwagen kan o.a. gebruikt worden voor het vervoeren van grond, materialen, puin en afval. De beide voorwielen zijn aangedreven.
Arbovriendelijkheid Vermindering van de  fysieke belasting doordat zwaar tillen, duwen en trekken bij het transport van een volle kruiwagen sterk wordt verminderd door de elektrische aandrijving. De elektrische kruiwagen kiept eveneens de bak mechanisch leeg, zodat ook deze tilhandeling komt te vervallen.
Opmerking(en) m.b.t. veiligheid De accu's zijn gevuld met een milieubelastend bijtend zuur en zijn voorzien van platen van zwaar metaal. Bij het afdanken van de accu's moeten deze bij een daartoe ingericht inzamelpunt worden ingeleverd.
Opladen van de accu's mag alleen in een goed geventileerde ruimte. De kruiwagen mag niet gebruikt worden op een helling van meer dan 20 % (11,3 graden). De instructies uit de gebruikershandleiding dienen opgevolgd te worden. De accu's zijn gevuld met een bijtend zuur. Roken of open vuur in de omgeving van de accu's is gevaarlijk en moet daarom voorkomen worden.
Technische gegevens Eigen gewicht: 126 kg
- Laadvermogen: 300 kg (voor hellingen tot 20%)
- Inhoud laadbak: 170 liter
- Afmetingen (lxbxh): 1330 x 785 x 460 mm
- Batterij: 24V/800 Watt (8 uur continue werking)
- Snelheid: vooruit max. 5 km/u
- Achteruit max. 2,5 km/uDe kruiwagen rijdt traploos zowel voor- als achteruit, en is geluidsarm in gebruik. Op twee wielen aangedreven kruiwagen werkt op een accu. De kruiwagen is met een volle accu maximaal 8 uur achter elkaar te gebruiken.
Aan de achterzijde van de bak is een bedieningssysteem van de kruiwagen aangebracht in de vorm van een stuur met bedieningshendel en handgrepen.
Opties De kiepbak is te verwisselen door andere gereedschappen , zoals een stenenplateau of tegeldrager.
Kosten € 5.000,- exclusief BTW (incl. oplaadapparaat + standaard bak)
Leverancier(s) Fabrikaat:
Zallys type DJ E 1Leverancier:
Arthur Verwoerd Reeuwijk
Einsteinstraat 19
2811 EP  REEUWIJK
Telefoon: 0182 - 301 505
info@verwoerdreeuwijk.nl

Nimatech
Baardmeesweg 39b
3899 XT  ZEEWOLDE
Telefoon: 036 - 535 80 30
mailto:info@nimatech.nl
Website www.verwoerdreeuwijk.nl
www.nimatech.nl
Overige informatie De kruiwagen moet voorzien worden van een automatisch invallende rem met voldoende remmend vermogen. Waarschuwingen tegen gevaren moeten op de kruiwagen in de vorm van opschriften  of pictogrammen aangebracht worden.