Workshop werken met een volle accu voor hoveniers en werkenden in bos en natuur

Type Workshop
Doelgroep Alle werkenden
Rubriek Duurzame inzetbaarheid
Tijdsduur
2 uur
Soort inschrijving Als groep

Werk jij in de agrarische en groene sector? Dan ervaar je vast dat het mooi werk is waar je voldoening uit haalt. Maar misschien kom je ‘s avonds ook weleens thuis met een gevoel dat je er doorheen zit en pijn ervaart. Misschien vraag je je af hoe je blessures vanuit je werk kan voorkomen?

Heb jij bijvoorbeeld weleens last van jouw nek, schouder of rug? Of merk je dat collega’s klachten hebben? Stigas helpt je graag met adviezen over tijdig herstel van het werk en het in balans blijven met de zwaarte van het werk. Hiermee kunnen problemen worden voorkomen. Want dat is altijd nog beter dan genezen. We hebben speciaal voor jou workshops ontwikkeld die gericht zijn op jouw sector (bos en natuur of hoveniers). Er wordt ingegaan op het op tijd bijtanken tijdens de werkdag, dagelijks na de werkdag en het herstellen na klachten. 

Op maat

Onze preventieadviseurs kunnen zowel op individueel als op bedrijfsniveau advies geven over de balans in zwaarte van het werk en conditie. Hierdoor is de workshop altijd maatwerk.

Duur

2 uur

Locatie

Kan op iedere geschikte lesruimte gegeven worden. Omdat iedere sector en ieder bedrijf anders is, biedt Stigas de training aan op jouw bedrijf (incompany training). 

Tarief

Neem voor de kosten contact op met onze Servicedesk: info@stigas.nl
 

Workshop werken met een volle accu voor hoveniers en werkenden in bos en natuur

  • Specifiek voor jouw sector
  • Op bedrijfslocatie
  • Ervaren agrarische trainers
Neem contact op

Waarom Stigas

  • Sectorspecifiek
  • Gewaardeerd met een 8+
  • 14.000 bedrijven gingen je voor