Waar staat Stigas Vitaliteit voor?

Vitaliteit

Stigas is dé vitaliteitsexpert van de agrarische en groene sector en helpt jou om een vitale werkomgeving te creëren. Iedere organisatie kan op een eigen manier werken aan vitaliteit. Wat is vitaliteit? Vitaliteit is energie om te leven én te werken in alle fases van je leven. Aandacht voor vitaliteit in jouw bedrijf betekent aandacht voor de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van al je medewerkers. De opbrengst: meer werkplezier, minder ziekteverzuim, hogere kwaliteit en hogere productiviteit. Ondernemers die ermee aan de slag gaan, zullen het je vertellen. Deze tijd vraagt meer dan ooit om vitale bedrijven met vitale medewerkers. Bedrijven en medewerkers die zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en in staat zijn om langer door te werken.

Ervaring

Waar begin je met vitaliteit? En hoe geef je het in de praktijk handen en voeten? Onze adviseurs helpen je graag. Bij Stigas hebben we een schat aan ervaring in agrarische en groene bedrijven, ook als het gaat om vitaliteit. Stigas en vitaliteit is inmiddels een natuurlijke combinatie. Ieder bedrijf is uniek. Daarom kijken we goed naar jouw bedrijf om in te schatten welke aanpak het beste werkt. En je krijgt, ook als het gaat om vitaliteit en inzetbaarheid, altijd een vaste adviseur die jouw bedrijf kent en waarmee je nauw samenwerkt. Samen maak je een aanpak op maat.

Altijd effect

Welke vorm je ook kiest, het heeft altijd effect. Klein of groot. Dat is vitaliteit bij Stigas. Onze adviseurs laten zien dat werken aan vitaliteit en inzetbaarheid duurzaam en slim kan, ook zonder grote investeringen.

Vitaliteitsimpuls in 2024

In 2024 zijn er verschillende extra mogelijkheden om werk te maken van vitaliteit en inzetbaarheid. Een aantal daarvan zijn gesubsidieerd, dus zonder extra kosten. Klik hier om informatie aan te vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

→ Lees meer over Stigas vitaliteit
→ Ga in gesprek over vitaliteit
→ Lees meer over het werken aan morgen programma
→ Bekijk alle vitaliteit diensten van Stigas