Bedankt!

Bedankt voor het aanvragen van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE). We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je ontvangt de bevestiging van jouw aanvraag ook per email.

Mis geen enkele update

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van ons nieuws en mis niks.

Over Stigas

Stigas helpt ondernemers en werknemers om gezond, veilig en duurzaam te werken. Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Zeker nu we langer gaan doorwerken. Structurele aandacht voor duurzame inzetbaarheid voorkomt niet alleen ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, maar zorgt ook voor een hogere productiviteit en betere positie op de arbeidsmarkt.

Stigas is kennisinstituut en beschikt over het certificaat voor arbodienstverleners. Met de dienstverlening van Stigas kunt u als ondernemer of werkgever voldoen aan alle wettelijke verplichtingen op grond van de (nieuwe) Arbowet en de Wet verbetering Poortwachter. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kennis van de sector gecombineerd met de integrale aanpak van preventie en verzuim tot de beste resultaten leidt.