Achter de schermen bij Herman Vaessen

Vorige maand mochten we een kijkje achter de schermen nemen bij Herman Vaessen. Bekijk direct onderstaande filmpjes.

Ontdek de geheimen achter vitale werknemers bij Herman Vaessen

Bij Herman Vaessen, hoveniers-, groen- en boomverzorgingsbedrijf in het zuiden van het land, staat veiligheid hoog in het vaandel. Hun motto is ‘we werken veilig of we werken niet’, dit is duidelijk terug te zien in al hun keuzes. Zoals het aanbieden van laagdrempelige fysiotherapie aan alle medewerkers. Maar dat is niet alles. Herman Vaessen heeft meegedaan aan verschillende programma's van Stigas, waaronder "Werken aan Morgen". Ralf Vaessen vertelt vol enthousiasme waarom vitaliteit zo belangrijk is voor het bedrijf.

Vitale medewerkers zijn productieve medewerkers

Marlies Kamps, arbeids- & organisatiedeskundige MWO bij Stigas, gelooft dat werknemers niet alleen met plezier, maar ook gezond en productief moeten kunnen werken. Ontdek hoe Stigas samen met hoveniersbedrijf Herman Vaessen werkte aan onder andere vitaliteit!

Vitaliteitsimpuls in 2023

In 2023 zijn er verschillende extra mogelijkheden om werk te maken van vitaliteit en inzetbaarheid. Een aantal daarvan zijn gesubsidieerd, dus zonder extra kosten. Klik hier om informatie aan te vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

→ Lees meer over Stigas vitaliteit
→ Ga in gesprek over vitaliteit
→ Lees meer over het werken aan morgen programma
→ Bekijk alle vitaliteit diensten van Stigas
→ Waar staat Stigas vitaliteit voor