“Veilig werken zorgt voor een professionele uitstraling van mijn bedrijf.”

Wil Huijbregts van Loon- en grondwerkbedrijf & civiele aanneming W. Huijbregts zet de veiligheid van zijn personeel op de eerste plaats. Samen met Stigas zorgt Wil voor een veilige en vitale werkomgeving van zijn medewerkers.

“Aangezien onze medewerkers dagelijks met zware machines werken, is het enorm belangrijk dat er veilig en verantwoord gewerkt wordt. Een ongeval met een van deze machines kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Vanuit Stigas krijgen we maandelijks de laatste updates en instructies om veilig overweg te gaan met deze machines. Ook laten we ieder jaar alle elektronische apparatuur keuren.”

“Naast dat veilig werken essentieel is voor mijn medewerkers, vind ik veiligheid ook enorm belangrijk voor de uitstraling van het bedrijf. Veilig werken straalt professionaliteit uit en geeft ons een serieuze status in de branche. Je geeft hiermee je visitekaartje af.”

 

Veilige werkplek? Regel het met Stigas. 

Veiligheid op de werkvloer gaat niet alleen over veilige en goedgekeurde machines. Veilig gedrag is minstens zo belangrijk. Stigas is dé veiligheidsexpert van de agrarische en groene sector en helpt jou om een veilige werkomgeving te creëren. 

Wil je ook werken aan een veilige werkplek? Bekijk hier meer over de diensten en producten van Stigas.