“Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie.”

Marlies Kamps
Marlies Kamps
Arbeids- en Organisatiedeskundige MWO
Vitaliteit

Marlies Kamps is sinds 1995 in dienst bij Stigas. “Ik ben gestart als preventieadviseur, maar heb bij Stigas altijd de ruimte gekregen om mezelf én de diensten te ontwikkelen. Wat ik op dit moment doe? Ik zorg voor werkplezier in de agrarische en groene sector, want vitale bedrijven hebben de toekomst.”

“Veiligheid en gezondheid zijn primaire behoeften binnen iedere organisatie. Het is niet voor niets dat hier ook allerlei regelgeving voor is in Nederland. Echter, je wil er juist voor zorgen dat medewerkers in staat zijn om zélf gezond en veilig te werken, ongeacht de wetgeving. En daar komen wij van Stigas om de hoek. Wij helpen bedrijven en medewerkers bij de problemen die ze hebben én we zorgen ervoor dat ze continu flexibel kunnen reageren op veranderende omstandigheden in de sector. Oftewel: duurzame inzetbaarheid.”

Vitaliteit Stigas

“Met onze aanpak op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit helpen we bedrijven en werknemers niet alleen met het geven van de juiste instructies. We willen graag een gedragsverandering teweegbrengen. Ander gedrag zorgt uiteindelijk voor de verandering die je wil bewerkstelligen. Een verandering die zorgt voor meer werkplezier. Het is daarom ook onze plicht om ervoor te zorgen dat het werkplezier in de agrarische en groene sector hoog is én blijft, zodat mensen graag in onze sector willen werken.”

Vitale medewerkers? Regel het met Stigas.

Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Om jouw medewerkers en organisatie vitaal te houden, bieden we diverse handvatten die langer gezond doorwerken ondersteunen.

Wil je ook werken aan vitaliteit? Bekijk hier meer over de diensten en producten van Stigas.