Vink jij alles af voor een gezond bedrijf?

Een gezond bedrijf. Zo doe je dat!

Hebben jouw medewerkers een gezonde werkplek? Werken ze allemaal even veilig? En net zo belangrijk:  zitten ze lekker in hun vel? Vragen waar wij het antwoord op weten. 

Bij Stigas hebben we jarenlange ervaring met het zorgen voor gezonde medewerkers in agrarische en groene bedrijven. Gezonde medewerkers zorgen namelijk voor gezonde bedrijven. En gezonde bedrijven zorgen voor een gezonde sector.

3v

Veilig, Vitaal en Verzuim

Om te zorgen voor gezonde medewerkers én een veilige werkomgeving, biedt Stigas diensten aan op drie gebieden:

  • Veiligheid
  • Vitaliteit
  • Verzuim

Deze drie thema’s zijn essentieel om medewerkers en jouw bedrijf gezond te houden. Wil jij aan de slag met een of meerdere thema’s in jouw bedrijf? Om je goed op weg te helpen, hebben we een digitale brochure gemaakt. Hierin lees je hoe je dit kan aanpakken. Ook ervaringen van andere bedrijven in de sector staan erin.

Hoe zorg ik voor gezonde medewerkers én een veilige werkomgeving?

Ieder bedrijf is uniek. Daarom kijken we goed naar de situatie in jouw bedrijf. Zo kunnen we inschatten welke aanpak bij jullie het beste gaat werken.

Hoe je dit het in jouw organisatie het beste kan aanpakken, lees je in onze handige digitale brochure. Hierin staat hoe je eenvoudig aan de slag kan in jouw bedrijf én hoe andere bedrijven dit aanpakken. 

Brochure 3V

“Aan Stigas heb ik een partner waarmee ik kan lezen en schrijven”

We hebben geleerd in het denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Zo vinden we altijd passend alternatief werk voor een medewerker die zijn huidige werk voorlopig niet kan doen.

- Myra Waegemakers Van der Tol Groep / Hoofd Personeelszaken

“Aan Stigas heb ik een partner waarmee ik kan lezen en schrijven”

Direct hulp nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs.