Wat kan onze verzuimbegeleiding betekenen voor jou?

Om jouw medewerkers zo gezond mogelijk te houden, bieden we de verzuimbegeleiding "Grip op Verzuim" aan, specifiek voor de agrarische en groene sector. Benieuwd wat verzuimbegeleiding voor jou kan betekenen? We bieden een vrijblijvende, korte introductie aan of je kan meer informatie ontvangen in je mailbox. 

verzuim
verzuim

Wat kenmerkt onze verzuimbegeleiding?

De verzuimbegeleiding van Stigas kenmerkt zich door kwaliteit en eerlijke begeleiding, omdat:

  • Onze bedrijfsartsen en re-integratieadviseurs de sector kennen en bij uitstek geschikt zijn om jouw zieke medewerker te begeleiden.
  • Je voldoet aan alle verplichtingen uit de Wet verbetering Poortwachter en de Arbowet en het basiscontract arbodienstverlening.
  • We de risico’s kennen binnen de sector en onze aanpak daarop afstemmen. Daar profiteert het hele bedrijf van, ook collega’s die niet ziek zijn.
  • Je nauw samenwerkt met een klantteam, speciaal voor jou opgesteld. Zo ben je ervan verzekerd dat preventiezorg en verzuimbegeleiding optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor ons pakket 'Grip op Verzuim Compleet' bedragen €122,50 per werknemer per jaar (tarief 2023).

Voor bedrijven met meer dan 50 werknemers is maatwerk mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden hierin? Klik dan hier.
Ook voor zelfstandige ondernemers, die uitsluitend of vrijwel uitsluitend werken met seizoenswerkers, is er een speciaal maatwerkpakket.

verzuim