Een gezond bedrijf start met gezonde werknemers

Heeft jouw bedrijf een zieke werknemer?

Nieuw: Grip op verzuim met Stigas

Heeft jouw bedrijf een zieke medewerker? Dan weet je hoe belangrijk het is om goede begeleiding te hebben om jouw medewerker weer op de been te krijgen. Maar ook om nieuw verzuim te voorkomen. Stigas biedt verzuimbegeleiding speciaal voor de agrarische en groene sector. 

Vast contactpersoon

Eén vast contactpersoon die de taal spreekt van de agrarische sector.

Onze adviseurs zijn al jaren actief in de agrarische en groene sector. Ze spreken de taal van de sector en weten wat er speelt. Bij de verzuimbegeleiding van Stigas zal je te allen tijde één vast aanspreekpunt hebben voor preventie, re-integratie en verzuimbegeleiding.

Onze medewerkers denken proactief mee om de zieke medewerker te helpen om snel weer aan het werk te gaan en als nodig te voorkomen dat hij weer uitvalt. 

Meer tijd en aandacht van onze adviseurs

Stigas is van én voor de agrarische en groene sector. Onze ervaren adviseurs en bedrijfsartsen hebben hierdoor meer gelegenheid zich te verdiepen in de specifieke kenmerken van de sector en zijn daardoor beter in staat jou te helpen bij verzuim. 

We helpen jou op een eerlijke manier met maximale inzet.

sectorkennis
verzuimbegeleiding

Binnen 48 uur wordt er actie ondernomen.

Als een medewerker ziek wordt, dan wil je dat het gat dat hij of zij achterlaat zo snel mogelijk weer opgevuld wordt. Tijd kost immers geld.

Bij Stigas kennen we de ernst en weten we dat snel handelen cruciaal is. Daarom nemen we binnen 48 uur contact met je op om een vervolgplan te bespreken. Hoe sneller de juiste actie, hoe kleiner de kans op langdurig verzuim. Zo krijgen we jouw medewerker sneller aan het werk.

Voorkomen is beter dan genezen

Langdurig verzuim neemt steeds meer toe. Er wordt langer doorgewerkt en de vergrijzing neemt toe.

Stigas wil langdurig verzuim in jouw bedrijf voorkomen. Onze adviseurs besteden proactief aandacht aan de vraag: Hoe houden we jouw medewerkers gezond en gemotiveerd, zodat zij productief en gelukkig de pensioengerechtigde leeftijd halen?  Zo voorkomen we verzuim in jouw bedrijf.

Verzuimpreventie

Weten hoe Stigas jou kan helpen met de arbodienstverlening?

Meld je aan voor een introductie van Mark Overeijnder

Over Stigas

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we dé deskundige als het gaat om veiligheid, vitaliteit en verzuimbegeleiding. Stigas biedt méér dan een helpende hand voor de agrarische en groene ondernemers. Wij zijn de externe collega voor de werkgever én werknemers met kennis van zaken, tijd en persoonlijke aandacht.

Zo zorgt Stigas voor een gezonde sector.