Vitale bedrijven hebben de toekomst

Steeds vaker valt de term 'duurzame inzetbaarheid'. Steeds meer bedrijven hebben hier al ervaring mee of willen ermee aan de slag. Juist nu de economie weer aantrekt en er krapte op de arbeidsmarkt ontstaat, is het tijd hier werk van te gaan maken. Zeker omdat de werknemer van nu langer gaat doorwerken en het een uitdaging wordt dit gezond en productief te doen.

Tijdens de bijeenkomst praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen. Wat voor investeringen doen ondernemers op dit gebied? Welke resultaten boeken zij? Hoe kijken hun medewerkers hier tegenaan? Ook leert u hoe u een routekaart voor de duurzame inzetbaarheid in uw eigen bedrijf maakt. Deze kaart bevat uw eigen plan van aanpak met drie acties die u de volgende dag al kunt toepassen. Er is volop ruimte om met collega-ondernemers, werknemers, adviseurs en andere experts van gedachten te wisselen.

De middag in vogelvlucht

Wij bieden u een programma waarin u concreet, voor uw eigen bedrijf met een strategie voor duurzame inzetbaarheid aan de slag gaat. Tijdens een tweetal rondetafelgesprekken hoort u de laatste inzichten en worden prikkelende discussies aangegaan. Vervolgens maakt u tijdens een inhoudelijke netwerksessie een begin met uw routekaart voor duurzame inzetbaarheid in uw bedrijf. Ook is er een informatiemarkt met organisaties die u kunnen ondersteunen bij uw activiteiten. Aan het eind van de middag reiken we aan drie bedrijven met de mooiste praktijkvoorbeelden de Stigas Gezond & Vitaal Werkenprijzen 2017 uit.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes nodigen wij van harte uit zich aan te melden.

Datum en locatie

Donderdag 7 december van 13:00 - 17:00 uur

Kontakt Der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Inschrijven

Uw inschrijving is kosteloos maar niet vrijblijvend. Bij afwezigheid zonder afmelding zijn wij helaas genoodzaakt om € 25,00 in rekening te brengen voor de voor u gemaakte kosten (drukwerk, catering).

Direct aanmelden

Laat u inspireren op 7 december aanstaande en meld u snel aan.
Wij heten u graag van harte welkom in Soesterberg!