Driewielige kruiwagen

Naam Driewielige kruiwagen
Sector Bos en natuur
Omschrijving product De kruiwagen is bedoeld voor het vervoer van losse bouwmaterialen zoals stenen / steenslag, zand, cement, etc.
Arbovriendelijkheid Deze kruiwagen draagt bij aan een lagere lichamelijke belasting omdat de verplaatsing gebeurt door duwen in plaats van tillen. Daarnaast zorgen de handvatten op verschillende hoogten ervoor dat ook tijdens kiepen sprake is van een lagere lichamelijke belasting.
Kleine oneffenheden, zoals hoogteverschillen in de route, kunnen worden overbrugd door op de stang tussen de bovenste duwstangen te leunen; de wagen kiept dan door het ingezette lichaamsgewicht achterover.
Op de plaats van bestemming wordt de wagen leeggestort door de wagen aan de onderste handvatten vast te pakken en op te tillen.
Opmerking(en) m.b.t. veiligheid  
Technische gegevens Specificaties:
- Frame: gelast staal; gepoedercoate duw- en kiepstangen
- Stortbeugel: aanwezig
- Handgrepen: natuurrubber
- Rem:  aanwezig
- Inhoud bak: 90 liter
- Eigen gewicht:24 kg
- Afmetingen: L x B x H = 1650 x 600 x 1150 mmDe kruiwagen bestaat uit een gelast stalen frame voorzien van stortbeugel, aparte handvatten ten behoeve van duwen en kiepen. De bak is van kunststof. De wielen zijn gemaakt van staal en kunststof.Het voorwiel is voorzien van 4ply luchtband; de achterste wielen bevatten lekvrije banden. De wagen is voorzien van een rem.
Opties Lekvrije voorwiel
Kosten € 340,-
Leverancier(s) Fabrikaat:
M-170-L4 (met 4ply luchtband) en M-170-CT (met lekvrije band)Leverancier:
Matador BV
Helvoirt
Tel: 0411- 64 13 88
info@matadorbv.nl
Website www.matadorbv.nl
Overige informatie