Tekenbeetregistratie

Registreer de tekenbeet die u tijdens uw werk in het groen hebt opgelopen.

Waarom?

Waarom is het belangrijk om mijn tekenbeet te registreren? Stigas onderzoekt waar en bij welke werkzaamheden tekenbeten voorkomen. Zo kunnen wij gericht voorlichting geven. Hoe meer mensen hun beet registreren, hoe beter wij onderzoek kunnen doen.
Als je daar prijs op stelt, kunnen wij ook contact opnemen met je werkgever. Wij adviseren hem dan hoe hij kan voorkomen dat jij en jouw collega’s vaker worden gebeten.

Registreer je tekenbeet .

Let op: Onze tekenbeetregistratie is alleen bedoeld voor tekenbeten tijdens het werk.

Na afloop krijgt u een bevestiging voor uw eigen administratie. Deze ontvangt u op het e-mailadres dat u invult.

Als je een tekenbeet registreert, ga je ermee akkoord dat uw werkgever de datum, geografische plaats van de tekenbeet en uw werkzaamheden bij ons kan opvragen.

Je overige gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Je naam geven wij dus nooit door. Stigas kan jouw gegevens geanonimiseerd gebruiken voor statistische doeleinden.

Voor op je website of intranet

Banner Registreer je tekenbeet

 

Wie in het groen werkt en een tekenbeet oploopt, kan deze registreren op stigas.nl. Dat is slim, want dan kan Stigas nog beter onderzoeken waar en bij welke werkzaamheden tekenbeten voorkomen. Zo kan er gericht voorlichting worden geven.

Er is nu een banner die medewerkers hierop attendeert. Je kunt hem op uw website of intranet plaatsen. Via onderstaande link kun je kiezen voor het formaat dat het beste op je website past. Laat de banner dan linken naar: https://www.stigas.nl/diensten/tekenbeetregistratie/

Waarom Stigas

  • Sectorspecifiek
  • Gewaardeerd met een 8+
  • 14.000 bedrijven gingen je voor