Berrybrothers wint Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023

Stigas Prijs

Berrybrothers uit Roggel (Limburg) heeft vandaag de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2022/2023 gewonnen. De prijs werd in Beesd uitgereikt door Hanneke van den Bout, directeur Gezond & Veilig werken van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Uit het juryrapport: “Met het neerzetten van een duidelijke visie op goed werkgeverschap is het dit bedrijf, dat de afgelopen 10 jaar sterk is gegroeid, gelukt een helder kader neer te zetten. Met de regelruimte en bevoegdheid voor de staf en het middenkader om vervolgens alle medewerkers actief te betrekken in de praktische uitwerking van deze visie naar gezond, vitaal maar vooral met plezier werken. Daarbij is het hen gelukt om het kleinschalige karakter te behouden, waardoor de betrokkenheid bij elkaar is gebleven.” 

De publieksprijs ging naar SlijkermanKalanchoë uit Heerhugowaard en werd uitgereikt door Hans Koehorst (LTO Nederland), werkgeversvoorzitter van het Stigasbestuur. SlijkermanKalanchoë kreeg de meeste stemmen op Stigasprijs.nl.

Naast Berrybrothers en SlijkermanKalanchoë waren Markusse BV uit s-Heer Abtskerke, Kwekerij Moors uit Asten-Heusden en Van Ooijen’s Hoveniers uit Appeltern genomineerd.

Download het juryrapport

Winnaar van de juryprijs: Berrybrothers

 

Winnaar van de publieksprijs: SlijkermanKalanchoë