Gezond en vol energie werken? Volg één van onze vernieuwde trainingen ‘Fit aan het werk’

Gezond werken hovenier

Werk jij in de hovenierssector of in het bos of natuur? Dan ervaar je vast dat het mooi werk is waar je voldoening uit haalt. Maar misschien kom je ‘s avonds ook weleens thuis met een gevoel dat je er doorheen zit en pijn ervaart. 

Heb jij bijvoorbeeld weleens last van jouw nek, schouder of rug? Of merk je dat collega’s klachten of blessures hebben die komen door het werk dat jullie doen? Goed nieuws: er is wat aan te doen! Stigas helpt je graag om gezonder en fitter te werken. Voor de sectoren hoveniers en bos en natuur* hebben we speciale trainingen die gericht zijn op het voorkomen van lichamelijke klachten in jouw werksituatie. Je hebt de keuze uit twee onderwerpen:

1. Welke werkhoudingen zijn voor mij geschikt? 
2. Zo houd ik mijn accu vol!

Training voor bedrijfscoaches

Help jij jouw collega’s graag om fitter te blijven op het werk? Of werk jij nieuwe en tijdelijke collega’s in? Wij geven ook een training speciaal voor bedrijfscoaches. In deze training leer je hoe je jouw collega’s coacht om werkblessures te voorkomen.  Na afloop van de training ga je naar huis met eigen instructiemateriaal dat je direct op jouw bedrijf kunt gebruiken.

Op maat

Omdat iedere sector en ieder bedrijf anders is, biedt Stigas trainingen aan op het bedrijf zelf (incompany trainingen) en zijn onze trainingen afgestemd op de specifieke werkzaamheden in jouw sector. 

Informatie en kosten

De kosten variëren per training ‘Fit aan het werk’. Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte, neem contact op met de Stigas Servicedesk: info@stigas.nl 

*Voor de overige agrarische sectoren komen de trainingen binnenkort beschikbaar.