Mailing over de RIE van Stigas

Mailing over de RIE van Stigas

Eind augustus ontvingen alle agrarische en groene ondernemers met personeel in de regio's Midden en Zuid een brief van Colland Arbeidsmarkt over de RIE van Stigas. Vorige week ontvingen zij per mail een herinnering.

Met de RIE van Stigas brengt u de veiligheids- en gezondheidsrisico’s binnen uw bedrijf snel en eenvoudig in kaart en stelt u een verbeterplan op. Een RIE is wettelijk verplicht voor alle bedrijven, waar ‘onder gezag’ wordt gewerkt. Hierbij gaat het om bedrijven met medewerkers in dienst, maar ook om bedrijven die gebruik maken van meewerkende gezinsleden of seizoenswerkers. Bedrijven met meer dan 25 werknemers zijn bovendien verplicht de RIE te laten toetsen. Ook daarvoor kunt u bij Stigas terecht.

Snel aan de slag met de RIE voor uw bedrijf?

Bel of mail voor uw inlogcode naar 088-6237007 (bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur, lokaal tarief) of servicedesk@stigasrie.nl of ga naar www.stigasrie.nl.

Ondernemers die een brief hebben ontvangen kunnen zich aanmelden met het registratienummer dat in de brief staat. Ondernemers die een herinnering per mail hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden door op de link in de mail te klikken.