Meld u aan voor de webinar Gezond en Veilig Werken in Tijden van Robotisering

maandag 9 mei 2016 16:30 uur - 17:15 uur

Iedereen heeft het tegenwoordig over Robotisering. Deze ontwikkeling zal onze samenleving en economie grondig veranderen. Wat niet automatisch zal gaan, zijn de aanpassingen die we op de arbeidsmarkt moeten doen. Daarom is het zaak om daar nu al goed over na te denken.

Het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nodigt u uit voor de Webinar Gezond en Veilig Werken in Tijden van Robotisering. In dit interactieve webinar verkennen SZW, TNO en Stigas wat de trend van Robotisering betekent op de werkvloer. Hebben we de technische kennis? Wat betekent het voor de belastbaarheid? Welke risico’s lopen we, of hoeven we juist niet meer te lopen, dankzij robots?

Sprekers zijn:
Koen van Schie (Ministerie van SZW)
beleidsmedewerker Arbeidsmarkt en Sociaal Economische Aangelegenheden

Prof. Dr. Michiel de Looze (TNO/VU)
expert op het gebied van impact van technologie op arbeidsbelasting

Albert van der Burg (Stigas)
sectorspecialist Glastuinbouw

De webinar

Vanachter uw laptop of tablet wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen van robotisering in relatie tot de mens. Een webinar is een makkelijke online manier van informatie vergaren of deel te nemen aan discussies. Als u zich aanmeldt, ontvangt u heldere instructies.

Aanmelden

Denk mee over de dilemma’s die Robotisering met zich meebrengt, zodat u zich goed voor kunt bereiden op een gezonde en veilige toekomst op de werkvloer. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Meld u hier aan voor de webinar.

Voel u vrij om de uitnodiging door te sturen aan anderen (uw achterban) die mogelijk geïnteresseerd zijn dit onderwerp.