Tijd om stil te staan bij je verzuim

Stigas verzuimbegeleiding

Het verzuim in Nederland stijgt, ook in de agrarische en groene sector. Reden te meer om stil te staan bij de vraag hoe het staat met je verzuim en of je je verzuimbegeleiding goed geregeld hebt.

Goed te weten: per 1 oktober bestaat weer de mogelijkheid om over te stappen op de verzuimbegeleiding van Stigas.
Het zal je vorig jaar waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Stigas – als sectorspecialist – een volledig nieuwe arbodienstverlening, speciaal voor de agrarische en groene sector heeft ontwikkeld.

Inmiddels maakt een aanzienlijk deel van de werknemers in de sector gebruik van de verzuimbegeleiding van Stigas. En dat is niet zo gek, werkgevers en werknemers geven aan erg tevreden te zijn over de dienstverlening en beoordelen deze met gemiddeld een 8. Ook deze activiteiten dragen bij aan onze missie: gezonde medewerkers maken gezonde bedrijven en gezonde bedrijven maken een gezonde sector.

Zoals gezegd, per 1 oktober heb je weer de kans om over te stappen. Als je overweegt hier gebruik van te gaan maken, wacht dan niet te lang. Via deze link [Ik wil graag overstappen] is het mogelijk om jouw overstap te regelen. 

Benieuwd naar meer informatie en hoe andere collega’s uit de sector de verzuimbegeleiding ervaren? Kijk hier voor meer informatie

Direct vragen of hulp nodig?

Heb je direct vragen over de nieuwe verzuimbegeleiding van Stigas? Bel 085 044 07 00 of mail naar info@stigas.nl.