Vitaal en betrokken medewerkers

Stigas helpt ondernemers en hun medewerkers om veilig, gezond en duurzaam te werken. Productief en met plezier aan het werk zijn én blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Zeker nu we langer gaan doorwerken. 

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid voorkomt ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. En zorgt voor een hogere productiviteit en een betere positie op de arbeidsmarkt. Lees verder.

Werken aan Morgen

Werken aan Morgen

Deze tijd vraagt meer dan ooit om bedrijven en medewerkers die zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Aandacht voor gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling betekent: meer werkplezier, minder ziekteverzuim, hogere kwaliteit en hogere productiviteit.

Het programma Werken aan Morgen geeft je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Inspiratieplatform met e-learning

Vitale medewerkers hebben meer energie, zijn minder vaak ziek, presteren beter en zijn dus waardevol voor je bedrijf. Vitaal zijn gaat niet altijd vanzelf. Wie ouder wordt heeft bijvoorbeeld minder lichamelijke kracht. Ook de manier waarop wij leven en werken verandert. Kennis en vaardigheden verouderen steeds sneller. Duurzame inzetbaarheid gaat over vandaag, maar ook over de langere termijn! Stigas heeft speciaal voor de agri- en groensector een e-learning en een incompany workshop ontwikkeld.

Laat je inspireren door verhalen en voorbeelden uit de praktijk 

Vitale bedrijven
Verhoog je werknemerstevredenheid

Verhoog jouw medewerkerstevredenheid

Wist je dat medewerkers in een veilige en gezonde werkomgeving meer gemotiveerd en productiever zijn? Met onze speciaal ontwikkelde bedrijfssscan duurzame inzetbaarheid zie je eenvoudig op welke punten je het beste kunt verbeteren. Breng in 10 minuten in kaart hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Verbeter je werkgeverschap

Als werkgever wil je er voor zorgen dat je personeel gemotiveerd en vitaal blijft. Zo blijven ze van toegevoegde waarde voor je bedrijf. Bied ze bijvoorbeeld een PMO of werkplekonderzoek aan.

Start met een van onze diensten om jouw werkgeversschap te verbeteren:

Verbeter je werkgeverschap

Tips voor het verminderen van stress

Heb jij te maken met stress? Lees hier onze tips voor het verminderen van stress

Diensten

Ik weet zeker dat we veel beter in de markt staan

Vossebeld, winnaar Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs