Heb jij je verzuimbegeleiding al goed geregeld?

verzuimbegeleiding

Het verzuim in Nederland stijgt, ook in de agrarische en groene sector. Reden te meer om stil te staan bij de vraag of je je verzuimbegeleiding goed geregeld hebt. Goed om te weten: ook bij Stigas kun je eenvoudig je verzuimbegeleiding onderbrengen.

Veel ondernemers kennen Stigas al als dé sectorspecialist voor veilig en gezond werken, opgericht door de sociale partners. Sinds kort biedt Stigas ook eigen arbodienstverlening aan, die helemaal is afgestemd op de agrarische en groene sector. Dat biedt veel voordelen zoals:

  • Ervaren specialisten die de sector kennen en de taal spreken.
  • Er is niet alleen aandacht voor het weer aan het werk krijgen van de zieke medewerker, maar ook voor het voorkomen van toekomstig verzuim
  • De arbodienstverlening van Stigas wordt door klanten beoordeeld met gemiddeld een 8.

Een bevestiging dat we met elkaar goed op weg zijn om ons doel te bereiken: een volledig gezonde sector. Als je overweegt hier gebruik van te gaan maken, dan informeren we je graag verder over de mogelijkheden.
Benieuwd naar meer informatie of hoe andere collega’s uit de sector de verzuimbegeleiding ervaren? Klik hier voor meer informatie.

Direct vragen of hulp nodig?

Heb je direct vragen over de nieuwe verzuimbegeleiding van Stigas? Neem contact op met Mark Overeijnder