Week van de RIE

Van 10 tot en met 14 juni is de 10e editie van de Week van de RIE. Veel agrarische en groene bedrijven hebben al een RIE (risico-inventarisatie en -evaluatie). Toch kunnen we het niet genoeg benadrukken: gezond en veilig werken begint bij de RIE. De RIE is bovendien verplicht voor alle ondernemers met personeel in dienst. Maar ook voor kleinere bedrijven is de RIE een aanrader, en in veel gevallen zelfs verplicht. Daarom is het motto: alle agrarische en groene bedrijven een RIE.

Actie Week van de RIE

Heb je een complete RIE van Stigas*? Meld dit in de Week van de RIE en maak kans op een dinerbon t.w.v. € 150,-!  De actie is afgelopen, de winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.
*Deze actie geldt voor bedrijven die premie afdragen aan Colland. 

Buddy – Week van de RIE

In de week van de RIE (10 – 14 juni) helpt Stigas jou met alle vragen over het invullen en afronden van jouw RIE. Ben jij werkzaam in de sector dierhouderij, groen, grond en infrastructuur, glastuinbouw, hoveniers en groenvoorziening of open teelten? Dan staat er deze week een buddy voor jou klaar! Je kunt bij hem of haar terecht met al jouw vragen. Ook kan je buddy inloggen in jouw RIE en met je meekijken. Zo haal je samen de finish!
Jouw buddy is telefonisch bereikbaar van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni.

Ben jij werkzaam in één van de overige sectoren? Neem contact op met onze Servicedesk