Spuitrobot

NaamSpuitrobot
SectorenVarkenshouderij
Omschrijving werkzaamhedenBij langdurig hogedruk spuiten is sprake van een hoge statische belasting van bepaalde spiergroepen en een hoge trillingsbelasting. Verder wordt dit werk door het hoge geluidsniveau en nevelvorming onaangenaam gevonden.
ArbovriendelijkheidDe spuitrobot reinigt de stal. Om de robot in te stellen loopt men met de spuitrobot eenmalig het reinigingstraject af en legt alle instructies vast in het interne geheugen. Daarna kan de spuitrobot zelf de stal reinigen. De spuitrobot is uitgevoerd met een slanghaspel met snelkoppeling zodat het geheel eenvoudig is aan te sluiten op een bestaande HD-reiniger.
Overige informatie
Opmerking(en) m.b.t. veiligheid
Technische gegevensAfmetingen: de robotreiniger is 2,30 m x 0,75 m en 1,60 m hoog. Het bereik van de robotarm is zijwaarts: 4,25 m, naar achteren 4,43 m en naar voren 4,09 m. De stroomvoorziening gebeurt met een 24 V accu. Watertoevoer gebeurt met een externe optionele hogedrukreiniger. Op de slanghaspel van de robot wordt maximaal 50 meter hogedrukslang gemonteerd.
OptiesToebehoren optioneel: Alto HD-reiniger HD-slang tot max. 50 m Montageset tbv besturings-/programmeerpaneel Insteekkaart (chip) voor extra geheugen. Module voor de koppeling tijdens een alarm/storing naar de gebruikerstelefoon. Powerspeednozzle tbv het hardnekkigste vuil.
Kosten
Leverancier(s)Schippers Bladel BV
Website(s)www.schippers.nl