Digitaal invullen PMO

Het is nu mogelijk om het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) digitaal in te vullen. Wel zo makkelijk!

Hoe werkt dit?

De werknemer ontvangt een brief van de werkgever met daarin een inlogcode voor het PMO. De inlogcode is nodig om het onderzoek te starten.

De ingevulde lijst wordt automatisch naar de bedrijfsarts gestuurd. De bedrijfsarts beoordeelt uw vragenlijst en nodigt u uit voor een gesprek bij u in de regio om de resultaten te bespreken.

Dit onderzoek valt onder het medisch geheim, uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Door het invullen van het onderzoek, kan Stigas u zo goed mogelijk begeleiden en adviseren.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u contact op met Stigas.

Onderzoeksbijlagen

Het is mogelijk dat uw PMO speciale bijlagen heeft omdat deze op uw werksituatie van toepassing zijn. Als dit het geval is, staat dit aangegeven in de brief van uw werkgever.

Andere diensten

Preventief medisch onderzoek - voor de agrarische en groene sector

Icoon

Een preventief medisch onderzoek (PMO) is een onderzoek naar de gezondheid van een medewerker.

Lees meer

Advies machineveiligheid en CE-markeringen

Icoon

Onze veiligheidsdeskundige adviseert u graag over de veiligheid van uw machines.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Icoon

Een langdurig zieke medewerker is vervelend. Voor uw bedrijfsvoering, de kosten en uiteraard voor de medewerker zelf. Heb je een zieke medewerker en ben je samen al een jaar bezig met re-integratie? En is het nog niet duidelijk of het op korte termijn lukt om diegene weer het eigen werk te laten doen? In dat geval is een arbeidsdeskundig onderzoek zinvol. Stigas voert dit onderzoek uit speciaal voor agrarische en groene bedrijven.

Lees meer

Arbopakket seizoenswerkers

Icoon

Een veilige en gezonde werkplek voor seizoenswerkers voorkomt ongevallen en gezondheidsklachten. De Arbowet verplicht bedrijven om ook voor tijdelijke medewerkers toegang tot de bedrijfsarts te regelen.

Lees meer
Al onze diensten