AH Vrij - Groen, Grond & Infra wint Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2016

AH Vrij - Groen, Grond & Infra wint Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2016

Vandaag heeft AH Vrij - Groen, Grond en Infra de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2016 gewonnen. De tweede prijs ging naar Van der Tol en de derde naar Ter Laak Orchids. De prijzen werden uitgereikt door Maria Koelen, hoogleraar Gezondheid en Maatschappij aan de Wageningen Universiteit, tijdens het evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst!’ in de Brabanthallen in Den Bosch. De publiekprijs ging naar Van der Tol

AH Vrij neemt vroegtijdig maatregelen om klachten en ziekteverzuim te voorkomen. De medewerkers worden als experts betrokken bij de aanschaf van machines. Dit maakt hen bewust van het belang van een goed gebruik van materiaal en middelen en spreekt hen aan op hun eigen verantwoordelijkheid.

Bij Van der Tol, waar het plezier in het werk ervan afspat, heeft men aandacht voor het uiten van waardering en speelt men in op individuele signalen van medewerkers. De derde prijs was voor Ter Laak Orchids, het bedrijf dat zijn nek uitsteekt met taakroulatie. Van der Tol kreeg ook de meeste stemmen op facebook en won daarmee de publiekprijs.

_SIB5537
_SIB5533

Bekijk de filmpjes van de genomineerden.

Lees het volledige juryrapport