Wilt u besparen op uw verzuimkosten?

Wilt u besparen op uw verzuimkosten?

Als ondernemer is uw nummer één prioriteit: een succesvol bedrijf met een goed draaiende productie en goed presterende medewerkers. Ziek personeel kunt u niet gebruiken. Dat kost tijd en geld. Bovendien betekent dit veel regelwerk. Kortom: verzuim kost teveel. Sazas helpt bedrijven de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid te beheersen en de kosten laag te houden.

Sazas helpt de kosten van verzuim laag te houden

Onze verzuimverzekering geeft u als ondernemer grip op het financiële risico van verzuim. Dat kunt u combineren met de verzuimbegeleiding: zieke werknemers worden begeleid om gezond terug te keren naar het werk. We ondersteunen u ook bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid: de Wet Verbetering Poortwachter. We bieden Poortwachtergarantie (geen risico op loonsanctie bij UWV). Sazas helpt ook uw verzuimkosten omlaag te brengen door onze programma’s die erop gericht zijn verzuim te voorkomen en verminderen. Dat is onze complete alles-in-1 aanpak waarin we nauw samenwerken met Stigas.
De voordelen van onze alles-in-1 aanpak:

  • u bespaart op uw verzuimkosten
  • u voorkomt en vermindert verzuim

Stap nu in bij Sazas en ontvang een RI&E

Word nu klant. Dan krijgt u een aantal extra’s. Waaronder een gratis Risico-inventarisatie & Evaluatie (RI&E) van Stigas. Dat helpt uw bedrijf gezond en veilig te houden. Wat zijn uw extra’s?

  • 5% instapkorting bij het afsluiten van een 3-jaars contract
  • Gratis Eindafrekening
  • 3 maanden gratis Verzuimpakket Compleet
  • Gratis RI&E
  • Poortwachter bij Verzuimpakket Compleet

Hoe werkt het?

Kies voor onze alles-in-1 aanpak en word klant bij Sazas. Bereken nu uw premie.
Sluit u de polis af tussen 1 januari 2017 en 1 april 2017 dan maakt u gratis gebruik van de RI&E verzorgd door Stigas. Deze kunt u inzetten in heel 2017. U moet zich daar wel zelf voor aanmelden. Dat kunt u doen via de klantenservice van Sazas, telefonisch bereikbaar via 071 568 91 99 of per mail: info@Sazas.nl.