Dag van de BHV – leid jouw medewerkers op en krijg korting op BHV training

BHV training

Op 7 november is het de Dag van de BHV. De bedrijfshulpverlener (BHV’er) op jouw bedrijf verdient speciale aandacht en waardering. Hij of zij staat altijd klaar om eerste hulp te verlenen voor als er iets gebeurt. Daarom én om nog meer goede BHV’ers op te leiden hebben wij de volgende actie.

Actie t/m 30 november 2022: vraag nu een offerte aan voor een BHV training en krijg 10% korting op de totaalprijs van € 1.595,-
Let wel, deze actie geldt alleen bij afname van een hele BHV training van een dag, compleet of herhaling.

BHV trainingen afgestemd op jouw sector

Stigas verzorgt BHV trainingen die zijn afgestemd op jouw sector. Ze gaan in op de meest voorkomende risico’s in jouw sector, met veel voorbeelden uit de praktijk. Stigas verzorgt zowel de basistraining BHV als de herhalingstraining. 

Dag van de BHV - Wat kun je als werkgever nog meer doen?

Uiteraard kun je deze dag jouw BHV’ers bedanken. Gewoon door eens extra waardering uit te spreken. Maar ook door hen te vragen of ze zich zeker voelen nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, veel collega’s gevaccineerd zijn, maar het virus nog niet weg is. 

Of nomineer jouw BHV’er als BHV’er van het jaar! De jury zoekt dit jaar een kandidaat voor de incidentenprijs (de bedrijfshulpverlener die in het afgelopen jaar van bijzondere betekenis is geweest bij een incident). Nomineer jouw kandidaat dan nu en wie weet kiest de jury jouw nominatie wel uit tot BHV’er van het jaar 2022! Wees er snel bij, want aanmelding is mogelijk tot 17 oktober 2022.

Voor meer informatie

  • Bekijk onze trainingen BHV basis en BHV herhaling
  • Stigas Servicedesk via info@stigas.nl. Vermeld hierin jouw postcode en telefoonnummer. Jouw adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.