Meer vitaliteit en werkplezier in jouw bedrijf – online workshops 

vitaliteit

Gezond, vitaal en gemotiveerd personeel is enorm belangrijk. Zeker in deze tijd. Om jouw medewerkers met plezier aan het werk te houden, hebben we Werken aan morgen ontwikkeld. Een bewezen programma dat helpt je personeel vitaal te houden.

Behoefte aan meer vitaliteit en werkplezier in jouw bedrijf? Meld je dan aan voor een van onze online workshops. Over leidinggeven aan vitale medewerkers bijvoorbeeld. Of over stresspreventie en -regulatie voor leidinggevenden. Door subsidie zijn ze geheel kosteloos. 

Data online workshops

Leiding geven aan vitale medewerkers
8 juli - 14.00u, 15 september -14.00u, 30 september 14.00u

Je wilt je mensen goed begeleiden. Zodat ze gezond, gelukkig en productief kunnen werken. Hoe voer je het gesprek daarover? Wat werkt en wat niet? Hoe motiveer je je mensen? Hoe ga je om met weerstand? En hoe zorg je ervoor dat je mensen zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen vitaliteit en inzetbaarheid? Tijdens deze interactieve online workshop krijg je een theoretische basis én leer je van de ervaringen van collega-HR en -leidinggevenden.

Vlammen zonder afbranden
30 juni - 14.00u, 30 september - 10.00u, 27 oktober 10.00u

Deadlines, tijdgebrek, stress… We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de gebeurtenissen om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als stress aanhoudt, is het een aanslag op ons lichaam. Met schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat? En hoe kun je als leidinggevenden je medewerkers hierin begeleiden? Aan het eind heb je handvatten en tips om dit op te pakken. Voor jezelf en om op je bedrijf of thuis te bespreken.

Vitale bedrijven hebben de toekomst
1 juli - 14.00u, 15 september - 10.00u, 14 oktober 10.00u

Hoe kun je als werkgever praktisch aan de slag met de gezondheid, de vitaliteit en het werkplezier van je personeel? Waarom zou je dat doen; wat levert het je op; wat zijn de goede praktijken; welke tools zijn laagdrempelig beschikbaar; wat is een mooie manier te starten; en hoe houd je - eenmaal op gang - de motor draaiende? Na afloop van deze online workshop heb je drie concrete acties, waar je meteen mee aan de slag kunt!

Benieuwd wat een inzetbaarheidsaanpak voor jou kan doen?

Meld je dan aan voor één van de workshops.

Let op: de workshops worden dankzij de subsidie geheel kosteloos aangeboden. Wil je gratis deelnemen dan hebben wij een werkgeversverklaring nodig. Klik op de button 'Meld je aan' en vul het formulier in. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je je aanmelden voor de workshops. Je wordt direct doorgelinkt naar de aanmeldpagina van de workshops.

Meld je aan