Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2020

Gezond en Vitaal Werken Prijs

Nomineren kan tot 31 augustus!

Natuurlijk reikt Stigas ook komend jaar de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs uit. We zijn op zoek naar bedrijven die mooie voorbeelden hebben van hoe zij invulling geven aan gezond, veilig én met plezier werken. Ook nu we met zijn allen de invloed van corona ervaren. Concreet zoeken we bedrijven:

  • die met concrete activiteiten een werkomgeving weten te creëren waarin medewerkers duurzaam veilig, gezond en met plezier kunnen (blijven) werken tot aan hun pensioen. 
  • en die, samen met hun medewerkers, adequate maatregelen tegen coronabesmetting hebben genomen. Zodat iedereen veilig en gezond aan het werk kan blijven.  
  • en die erin slagen om in deze soms verwarrende tijd goed contact te houden met hun medewerkers. Zodat zij gehoord, in beeld en betrokken blijven en mee kunnen blijven denken over kansen en mogelijkheden. Voor het bedrijf en voor henzelf. Samen veilig, energiek en succesvol door de crisis! 

Voldoet jouw bedrijf aan deze drie criteria? Of ken jij een bedrijf waarvan je nu meteen denkt: die wil ik nomineren? Stuur dan je nominatiemail met motivatie naar info@stigas.nl. Dit kan tot 31 augustus.

Het is de ambitie van Stigas om zoveel mogelijk bedrijven te inspireren aan de slag te gaan met vitaliteit en inzetbaarheid. Via de Gezond en Vitaal Werken Prijs delen we de opbrengsten van deze initiatieven met een groot publiek.