TABOER mentale gezondheid: praten helpt!

TABOER

TABOER is taboedoorbrekend als het gaat om het bespreekbaar maken van mentale problemen bij boeren en tuinders. Voor het individu, maar ook bij spanningen in relatie tot bijvoorbeeld gezin, bedrijf of omgeving. De zorgen over en in de agrarische sector zijn groter dan ooit.  Door bijvoorbeeld de stikstofcrisis, energiekosten maar nu ook recent blauwtong. 

TABOER is een onafhankelijk loket en biedt een luisterend oor en helpt bij het vinden van een passende zorgverlener. Bellen? 088 888 66 08. Je staat er niet alleen voor. TABOER spreekt jouw taal. 

TABOER is een initiatief van LTO Noord en Zorg om Boer en Tuinder.

Tip: Webinar Dynamiek in agrarische familiebedrijven

TABOER organiseert een webinar over de dynamiek in agrarische familiebedrijven. Dit webinar biedt niet alleen inspiratie, maar ook waardevolle tips en praktische handvatten om binnen je eigen familiebedrijf het gesprek aan te gaan over deze delicate verhoudingen. Het doel is om elkaar beter te begrijpen en zo het familiebedrijf sterker te maken. Deelnemen aan het webinar kan anoniem en is gratis.

  • Wanneer: 23 november 2023 van 20.00 tot 21.00 uur
  • Onderwerp: De dynamiek in agrarische familiebedrijven

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is speciaal voor boeren en tuinders die inzicht willen in de verschillende rollen binnen een agrarisch familiebedrijf. We richten ons op de jongere generatie die in het bedrijf stapt, op de niet-overnemers en de overdragers. Het webinar is ook bedoeld voor erfbetreders, adviseurs en andere professionals in de directe omgeving van boeren en tuinders, die geïnteresseerd zijn in familiedynamiek. Lees meer in de uitnodiging >>