Uitnodiging: Duurzame inzetbaarheid is mensenwerk

Afbeelding evenement 6 februari 2020

6 februari 2020
Locatie Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd 

Vraag je jezelf ook wel eens af: 

  • Hoe maak ik als ondernemer, leidinggevende of medewerker het verschil? In mijn bedrijf, in mijn sector? 
  • Hoe weet ik dat ik de goede dingen doe? De juiste keuzes maak? Zodat we nu maar ook in de toekomst het verschil kunnen blijven maken, in een wereld die steeds sneller verandert.
  • Zodat we samen verder kunnen bouwen aan een mooi en toekomstbestendig bedrijf, waarin gezond, vitaal en met plezier wordt gewerkt. Waar niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten, opdrachtgevers en naasten de vruchten van plukken. En dat werkt als een magneet voor nieuwe medewerkers.  
  • Kom dan op 6 februari naar ons jaarlijks evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’, deze keer met het thema ‘Duurzame inzetbaarheid is mensenwerk’.

De middag in vogelvlucht

  • Je hoort van experts én van collega-ondernemers hoe zij hun keuzes maken en welke aspecten zij in hun afwegingen meenemen. En wat het hen en hun medewerkers oplevert.  
  • Je hoort een fascinerend verhaal van Harry Slagman over zakelijke ambities en de relatie met ‘de rest van je leven’. 
  • Je bezoekt onze inspiratietafels, waarop diverse organisaties in agrarisch en groen laten zien wat zij in huis hebben om je te ondersteunen als het gaat om gezond en vitaal werken en  duurzame inzetbaarheid.
  • Als kers op de taart reiken we aan het eind van de middag, voor de zesde keer op rij, de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs uit aan het bedrijf, dat met visie, lef en betrokkenheid van medewerkers het mooiste werk maakt van gezond en vitaal werken. Inspiratie gegarandeerd! 

Uiteraard is er weer volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken met collega- ondernemers en -werknemers, experts en andere relaties.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes nodigen wij van harte uit zich aan te melden. 

Datum en Locatie

Donderdag 6 februari 13:00 – 17:30 uur
Heerlijkheid Mariënwaerdt, ’t Klooster 5, 4153 RR Beesd

Inschrijven

Deze bijeenkomst is kosteloos. Wil je zeker zijn van deelname, meld je dan direct aan

Het wordt leerzaam en het wordt leuk. Wij hebben er veel zin in! Ik hoop van harte je te mogen verwelkomen in Beesd.