Uitnodiging poll voor werknemers over verwijderen van teken

korte poll

Ben je gebeten door een teek, dan is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk verwijdert. Stigas heeft speciaal voor werknemers in het agrarisch en groen een korte poll gemaakt over het verwijderen van teken. Deelnemers maken kans op een dinerbon!

Doe mee en maak kans op een dinerbon!

Werk jij veel buiten in het groen zoals in tuinen, park, bos, natuurgebieden enzovoort? Dan loop je het risico op tekenbeten. Wij zijn benieuwd hoe je hiermee omgaat. Daarom willen we je uitnodigen om onze vragenlijst in te vullen. Met de uitkomsten willen we de voorlichting en instructies over het verwijderen van teken verbeteren.

Onder de deelnemers verloten we een dinerbon van € 50,-. Als jij de gelukkige bent, hoor je dat in juni.

Hoe doe je mee?

Invullen kost slechts 5 minuten. Je kunt de vragenlijst digitaal op je computer, tablet of smartphone invullen. Hiervoor hoef je alleen deze link te openen:  Werknemerspoll verwijderen van teken

Vragen?

Het invullen van de vragenlijst kan volledig anoniem. Jouw gegevens worden niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Mirjam de Groot (deskundige in het voorkomen van tekenbeten) via de mail: mirjam.de.groot@stigas.nl.

-> Tip: In de Week van de teek kun je gebruik maken van het tekenspreekuur en beantwoordt Mirjam telefonisch vragen over het voorkomen van tekenbeten en de ziekte van Lyme. Het spreekuur is van maandag 17 tot en met vrijdag 21 april van 9:00 uur tot 10:00 uur.
Je kunt bellen zonder afspraak. Het telefoonnummer is: 06 20 09 66 79.