Is uw hoveniersbedrijf voorbereid op 'langer doorwerken?'

Is uw hoveniersbedrijf voorbereid op 'langer doorwerken?'

Check het tijdens de masterclass Vitale bedrijven hebben de toekomst!

Als gevolg van de vergrijzing gaan we langer doorwerken. Of dit al uw medewerkers zal lukken, is niet vanzelfsprekend. Dit heeft voor u beiden aanzienlijke financiële en sociale consequenties. Maar hoe krijgt u een vitaal bedrijf? Stigas ondersteunt u hier graag bij en verzorgt de masterclass 'Vitale bedrijven hebben de toekomst!'

Deze masterclass is onderdeel van het programma 'Werken aan morgen' dat door Stigas wordt uitgevoerd als onderdeel van het sectorplan agrarisch en groen.

Wat kunt u verwachten?

U onderzoekt in één dag, samen met collega-ondernemers, -leidinggevenden en -personeelsfunctionarissen, wat vitaliteit en inzetbaarheid voor uw bedrijf kunnen inhouden. U gaat naar huis met concrete acties, waar u de volgende dag al mee aan de slag kunt.

-> Inzetbaarheid - Wat is het? Waardoor wordt het beïnvloed? Hoe kan ik het bevorderen?
-> Langer doorwerken - Wat zijn de knelpunten in het werk naarmate de leeftijd vordert? Hoe kunnen mijn medewerkers zich daarop voorbereiden en wat kan ik als zelf werkgever doen?
-> Waarom is vitaliteit belangrijk? Hoe kan ik een gezonde leef- en werkstijl stimuleren en faciliteren?
-> Hoe zorg ik ervoor dat mijn organisatie hier succesvol mee aan de slag gaat? Wie en wat – binnen en buiten mijn organisatie – heb ik hierbij nodig?

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Voor alle  -  kleine en grote  - hoveniersbedrijven.

De masterclass is ontwikkeld in samenwerking met de sector.

Geen kosten

Bij Colland aangesloten bedrijven kunnen kosteloos deelnemen.
Het maximaal aantal deelnemers is 12.
En 'vol = vol' dus wacht niet te lang met aanmelden.

Datum en locatie

Datum: Dinsdag 2 februari
Locatie: VHG, De Molen 30, 3994 DB Houten
Tijd: 9:00 - 16:30

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link

Voor de andere sectoren

Bent u werkzaam in een andere sector* en heeft u ook interesse in het volgen van een masterclass? Dat is mogelijk! Neemt u dan contact op met de Stigas Servicedesk: per mail info@stigas.nl of telefonisch 085 044 07 00 (kies voor optie 1).

* Inmiddels hebben al succesvolle masterclasses plaatsgevonden voor het mechanisch loonwerk en de glastuinbouw. Graag geven we hier een vervolg aan voor andere bedrijven.

Ik zoek een contactpersoon in mijn regio