Voor varkenshouders en medewerkers: Kennissessie Grip op werkplezier

Voor varkenshouders en medewerkers: Kennissessie Grip op werkplezier

Gezonde en vitale vakmensen

Er is veel aandacht voor gezonde en vitale varkens. Maar hoe krijg en behoud je gezonde en vitale vakmensen in de varkenshouderij? Daar hoor je niemand over! Tijdens deze kennissessie ga je aan de slag met je eigen vitaliteitskaart. Een inspirerende bijeenkomst voor zowel varkenshouders als medewerkers.

De wereld van werkgevers en werknemers is flink veranderd. Vroeg met pensioen gaan is er niet meer bij en ziektekosten komen op het bordje van de werkgever. Er is een tekort aan medewerkers en het opleiden van medewerkers is een hele klus. Hoe zorg je voor afwisseling in het werk? Zet je personeel in op basis van expertise en motivatie? Hoe beïnvloed je de communicatie en werksfeer?

De succesfactoren om gezonde en vitale vakmensen in de varkenshouderij aan de slag te houden is dan ook de rode draad in de Kennissessie. De opzet is daarbij interactief: presentaties wisselen af met opdrachten. Aan het einde van de bijeenkomst neem je de opdrachten mee naar huis en kun je er op je bedrijf mee aan de slag. Als leidraad heb je na de Kennissessie je eigen vitaliteitskaart gemaakt.

De kennissessie wordt gegeven door Antoon Sanders van ZLTO en Marlies Kamps van Stigas.
Bekijk het programma van de bijeenkomst in de uitnodiging.

Ter voorbereiding op de Kennissessie
• Wat betekent dat voor jou: gezonde en vitale vakmensen? Hoe zorg je daarvoor als werkgever? Wat doe je er aan als medewerker?
• Formuleer je eigen vraag: Wat wil je verbeteren om de gezondheid, vitaliteit en vakkennis op een goed peil te houden?
Mail de vragen naar linda@ljvconsultancy.nl

Je kunt deelnemen aan de Kennissessie op:
- maandag 11 juli 2016, 16:00 - 21:00 uur, Piggy’s Palace, Bettinkdijk 7, Bathmen
- dinsdag 12 juli 2016, 16:00 - 21:00 uur, Praktijkcentrum Varkens.nl, Langendonksedijk 5, Oirschot

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Linda Janssen via linda@ljvconsultancy.nl

Aanmelden

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor varkenshouders en medewerkers. Daarnaast zijn er enkele plekken voor studenten. Aanmelden kan tot een week voor aanvang van de bijeenkomst via het aanmeldformulier.
De kosten voor varkenshouders bedragen € 50,- per persoon. KPV-leden en studenten betalen € 25,-. Hiervoor wordt een factuur toegestuurd na de bijeenkomst.