Waardeer je BHV’ers en maak kans op een verbanddoos van € 50,-

BHV verbanddoos

Op maandag 6 november is het de Dag van de BHV. De bedrijfshulpverlener op jouw bedrijf verdient speciale aandacht en waardering. Hij of zij staat altijd klaar om eerste hulp te verlenen voor als er iets gebeurt.

Daarom hebben wij tot en met 30 november de volgende actie: vraag nu een offerte aan voor een BHV training en maak kans op een grote BHV bedrijfsverbanddoos ter waarde van € 50,-. Deze is goedgekeurd door het Oranje Kruis.
Let wel, deze actie geldt alleen bij afname van een hele BHV training van een dag, compleet of herhaling.

Dag van de BHV - Wat kun je als werkgever nog meer doen?

  1. Uiteraard kun je deze dag jouw BHV’ers bedanken. Gewoon door eens extra waardering uit te spreken. Maar ook door hen te vragen wat ze nodig hebben om hun taak als BHV ‘er goed uit te voeren. En een klein cadeautje is altijd attent of wat te denken van een gezamenlijke lunch of borrel. 
  2. Of nomineer jouw BHV’er als BHV’er van het jaar! De jury zoekt dit jaar naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening goed laat zien. Met een nominatie en misschien zelfs de winst, bedanken we hulpverleners nog eens extra voor hun bijzondere inzet. Nomineer jouw kandidaat dan nu en wie weet kiest de jury jouw nominatie wel uit tot BHV’er van het jaar 2023! Wees er snel bij, want aanmelding is mogelijk tot medio oktober. De winnaar wordt bekend gemaakt op de dag van de BHV, op maandag 6 november.

BHV trainingen afgestemd op jouw sector

Stigas verzorgt BHV trainingen die zijn afgestemd op jouw sector. Ze gaan in op de meest voorkomende risico’s in jouw sector, met veel voorbeelden uit de praktijk. Stigas verzorgt zowel de basistraining BHV als de herhalingstraining. 

Voor meer informatie